Om innkvartering

Deltagere, skytterfamilier, arrangører og andre, velkommen som «innbygger» i Øverbygd under Landsskytterstevnet 2016.
Innkvarteringen i en liten bygd vil være et «vanskelig puslespill» og en stor utfordring når man forventer 10-12 000 mennesker i «bygda» over en kort tidsperiode.
Med positivitet, løsningsorientert holdning og stor vilje, finner vi gode løsninger på innkvarteringen under gjennomføringen av LS2016.

Hovedcamp for LS2016 blir etablert på Skogstadjordet som ligger tett opp til Råvatn skytebane, her vil det være plass til mellom 550 og 600 boenheter.
Hovedcamp vil inneha alle de fasilitetene som «beboerne» forventer under gjennomføringen av Landsskytterstevnet.
Skogstadjordet ligger i gangavstand fra arena og det vil bli tilrettelagt med stier på begge sider av Råvatn for at alle skal kunne gå/sykle til arena. Med denne organiseringen ønsker vi at deltagerne og besøkende skal benytte bilen minst mulig fra hovedcamp til arena. Effekten av dette vil være mindre forurensning fra biltrafikk og litt fysisk aktivitet for beboerne i hovedcamp.

Det finnes mange lokale overnattingsbedrifter i nærområdet til Øverbygd, en oversikt over disse vil bli lagt ut på vår hjemmeside www.ls2016.no i løpet av desember 2015.
For å kunne «huse» alle som kommer til LS2016 er vi helt avhengig av at innbyggerne i nærområdet til Råvatn/Øverbygd leier ut hus, hytte, campingvogner og bobiler.
I tillegg vil vi tilby overnatting på militær kaserne, skole og på samfunnshus i nærområdet.
Privat utleie har fungert meget tilfredsstillende under tidligere gjennomføringer av LS i Øverbygd.
Forlegningskomiteen vil formidle utleie av boenheter til deltagere og besøkende.

Forlegningskomiteen er til for dere som kommer til LS2016 og vi ønsker å yte god service i forkant og under gjennomføringen av Landsskytterstevnet. En god dialog mellom dere og oss, vil bidra til at «forlegningskabalen» under LS2016 vil «gå opp» på en tilfredsstillende måte.
Vårt motto i planlegging, gjennomføring og etterarbeide er «smil med stil»

Velkommen som «innbygger» i Øverbygd under LS2016

Odd Thomassen
Leder forlegningskomiteen LS2016

 

Innbydelse camping LS 2016

Jakter hus, hytter, bobiler og campingvogner

Comments are closed