Om Salg/Promotering

Landsskytterstevnet 2016 gir gode muligheter for promotering av ditt foretak og/eller salg av dine produkter. Du kan nå ut til ditt publikum gjennom ulike kanaler.

I forkant av – og under stevnet treffer vi skyttere og skyteinteresserte, venner og familie fra store deler av landet gjennom vår webside www.LS2016.no. Her kan du tegne reklame for ditt firma og nå mange.

NRK vil sende inntil 16 timer fra Landsskytterstevnet og direkte fra Kongelaget. De ulike konkurransene har enormt med seere. Bare finalen i Stang – og Felthurtigskyting har et seertall på over 500.000! Med reklame på stadion som fanges opp i TV-bildet vil ditt firma plutselig være nasjonalt kjent.

Det vil være en gedigen arenaproduksjon under årets stevne. Et eget team kjører reportasjer, resultatservice, intervjuer og lager multimediashow under hele landsskytterstevnet. På storskjermen og i skytterradioen vil det være mulighet for å reklamere under stevnet.
Vi lager en egen stevneavis som kommer ut til alle husstander i Målselv og omkringliggende kommuner sommeren 2016, og som selges under stevnet. Med annonse i denne vil du nå ut til mange i Midt-Troms.

Til stevnet lager vi også et eget stevneprogram som trykkes og deles ut til alle deltakere på stevnet. Programmet inneholder i detalj alt som skal skje i forbindelse med stevnet i Øverbygd. Gjennom annonsering her henvender du deg direkte til alle deltakerne og deres familier som kommer.

Sist – men ikke minst; det er særdeles populært å ha egen stand/salgsbod under Landsskytterstevnet. Arenaområdet blir som en stor markedsplass, og du kan gjennomføre direktesalg av dine produkter under stevnet.

Les mer om de ulike mulighetene for promotering

Comments are closed