Steinar Albrigtsen

albrigtsen

Mange kjenner han som «Mannen som satte countrymusikken på Norgeskartet», da han vant Spellemannspris for sitt debutalbum «Alone too long» i 1990.

26 år kan virke som en evighet, men for artisten Steinar Albrigtsen er den musikalske reisa en lidenskap han ikke kan være forruten. Kompromissløs, engasjert, dedikert og med en unik evne til å la både gitar og stemme trollbinde publikum.Albrigtsen sin forkjærlighet for country, startet etter at han kom over kassetten «White man sings the blues», av hans store idol Merle Hagard. I denne perioden var nok Albrigtsen mer kjent i Nord-Norge, under pseudonymet «Stoney Albright». Ifølge artisten ble publikum skuffet, da de etter å ha lest plakaten fant ut at den blinde, tannløse bluesartisten fra Amerika, faktisk var en ung, fremadstormende artist, med alle tennene i behold, og i tillegg bodde han i Tromsø.

Albrigtsen fortsatte sin karriere med fremadstormende skritt. Debutalbumet solgte 180.000 eksemplar, og hele Norge hadde øynene på denne mørke nordlendingen, med denne silekmyke stemmen.

Mandag 1.august spiller han i Skjold kino klokka 1900.

Forhåndssalg av billetter på arenaen (Barneområdet). Billetter selges også i døra fra klokka 1800.
Billettpris kr. 250,-. OBS: Kun kontanter i døra.

Oppvarmer: Anik (Anita Karlsen)

anikAniK | Anita Karlsen er en ny og fremadstormende Tromø-artist!  AniK har en ny plate på gang – og med det så understrekes hennes nydelige soul-stemme med den store evnen hun har som låtsskriver.

 

 

 

 

Velkommen til hyggelig stemning!

Comments are closed