Hilsen fra Målselv kommune

Ordfører Nils Ole FoshaugSom ordfører er jeg stolt over å kunne ønske alle skyttere med familie og besøkende hjertelig velkommen til Målselv og landsskytterstevnet 2016.

Vi er en kommune med vel 6700 innbyggere og er en av landets største vertskommuner for forsvaret. Målselv kommune ligger sentralt midt i Troms fylke med kort vei til byene Tromsø, Finnsnes og Harstad og Norges nest største øy Senja. Vi er en kommune med sterke kulturtradisjoner og gode muligheter for friluftsliv, gode kultur- og idrettstilbud og mange spennende opplevelsesmuligheter. Her finner dere et fantastisk aktivitetstilbud for hele familien med blant annet Polarbadet som er verdens nordligste badeland, Dividalen Nasjonalpark, Målselv Fjellandsby, Målselvfossen – Norges Nasjonalfoss og Målselva som er en av Norges beste sjøørret og lakseelver. I nabokommunen Bardu ligger også Polar Park som er verdens nordligste dyrepark.

For å arrangere og gjennomføre ett av Norges største idrettsarrangement kreves det nøye planlegging og gode forberedelser. Det har vært lagt ned utallige timer fra arrangør og frivillige for at vi skal kunne ta godt imot alle deltakere, publikummere og gjester. Jeg vil rette en stor takk til alle sammen som gjør det mulig å kunne ønske velkommen til landsskytterstevne ved Råvatn skytebane i Øvre Målselv. Det betyr mye for kommunen vår og regionen å kunne få lov for 7. gang å være vertskap for et så stort idrettsarrangement. Vi ønsker å gjøre vårt ytterste for å gi et godt sportslig tilbud til skytterne og skape ei trivelig ramme rundt arrangementet. Målselv kommune med samarbeidspartnere vil dere også kunne treffe på vår stand i publikumsområdet. Her vil dere kunne finne god informasjon om alle våre omkringliggende attraksjoner og aktiviteter.

Til slutt vil jeg få ønske alle skytterne lykke til med konkurransene, og jeg håper dere får noen flotte dager her hos oss og reiser hjem med mange gode minner.

Med vennlig hilsen
Nils Ole Foshaug
Ordfører

Comments are closed